Oblíbené

Zatím nemáte žádné oblíbené položky.

Naposledy navštívené

Zatím žádné naposledy prohlížené projekty.

Dny pasivních domů 2011

23.02.2013

Dny pasivních domů probíhaly po celé České republice od 11. do 13. listopadu 2011. Zpřístupněné byly samozřejmě i naše pasivní domy.

RD Starý Plzenec

Dny pasivních domů probíhaly po celé České republice od 11. do 13. listopadu 2011. Zpřístupněné byly samozřejmě i naše pasivní domy, které se nacházejí ve Starém Plzenci, Štěnovicích, Předenicích a na Nové Vsi.

Prohlédnout si exteriér i interiér měli možnost nejen odborníci, ale i běžní občané, kteří se o pasivní domy zajímají, chtějí se něco nového dozvědět či dokonce zvažují vlastní realizaci pasivního domu. Celá akce vzbudila u veřejnosti poměrně vysoký zájem, celkem se do našich domů přišlo podívat přes 150 návštěvníků.

Dny otevřených dveří byly zpestřeny doprovodným programem, který zahrnoval např. odborné přednášky. Návštěvníci se tedy spoustu zajímavých informací mohli doslechnout přímo z úst zkušených specialistů a případně vznášet i své dotazy. Na přednáškách byla prodiskutována témata: Kvalitní a cenově dostupný pasivní dům či Postup návrhu pasivního rodinného domu od studie až po projekt a samotnou realizaci. U druhého zmíněného tématu bude v nejbližší době na našich stránkách uveden rozšiřující článek, ve kterém se dozvíte další zajímavé informace o pasivních domech.

Na celé akci Otevřených dveří se spolu s námi podílelo i několik firem, se kterými již dlouhou dobu spolupracujeme. Mezi hlavními partnery nechyběl Internorm, Kalksandstein, Sakret, Refaglass či Envic.

Smyslem celého projektu Dnů pasivních domů bylo především přiblížení tohoto druhu staveb veřejnosti, poukázat na zkušenosti našeho týmu s navrhováním pasivních domu a přiblížit naše projekty i z realizačního prostředí staveb. Pasivní domy nejsou jen o kvalitním projektu s navazujícími detaily, ale zejména o samotné realizaci, na které jsem schopni se podílet s investorem. Dny otevřených dveří měly dále návštěvníkům ukázat, že existují možnosti individuálního přístupu při řešení projektu domu a že dosáhnout se dá i nižších cen při realizaci, kterou lze řešit také svépomocí.

V nejbližší době pro Vás připravíme změnu projektu rodinného domu RD_513, na které nyní pracujeme. Tato úprava projektu pro nás vzešla jako jeden z motivačních bodů ze Dne otevřených dveří. Z důvodu oblíbenosti dispozičního řešení tohoto domu nyní upravujeme jeho projekt do typičtější varianty, kdy střecha bude změněna na valbovou a rozmístění oken bude uspořádáno symetričtěji. Vizualizace tohoto domu bude dokončena do měsíce a umístěna bude na našich webových stránkách.

RD Starý Plzenec
RD Nová Ves
RD Předenice

» zpět do archivu článků

ZPĚT NAHORU

Právě v realizaciPodívejte se na RD, které jsou ve fázi výstavby...

Pasivní dům s garáží Praha Horoušánky, řízená realizace 6

Pasivní dům s garáží Praha Horoušánky, řízená realizace 6

Lokalita: Horoušánky

Pasivní rodinný dům Újezd nad Lesy, řízená realizace 12

Pasivní rodinný dům Újezd nad Lesy, řízená realizace 12

Lokalita: Újezd nad Lesy

Pasivní dům s podkrovím Praha, Kralupy nad Vltavou řízená realizace 4

Pasivní dům s podkrovím Praha, Kralupy nad Vltavou řízená realizace 4

Lokalita: Kralupy nad Vltavou

všechny realizace

Nové projektyNové studie a projekty RD...

Moderní rodinný dům

Moderní rodinný dům

Moderní dvojdům s garáží

Moderní dvojdům s garáží

Rekreační objekt

Rekreační objekt

všechny studie

 

Katalog 2016 Stáhněte si náš katalog se všemi typy domů

Poradíme Vám Nevíte si rady při výběru?
Se vším poradíme

© Všechna práva vyhrazena Projektydomu.cz - Projekty rodinných domů

tvorba webových stránek